FőoldalKlíma tanácsadó
 

 

Klíma tanácsadó
Milyen időszakonként szükséges a split klíma tisztítása? Mi a tisztítás menete?
2014. April 07. Monday 15:43

Fontos, hogy a split klímánkban áramló levegő útját ne akadályozza meg a letapadt szennyeződés, hiszen ez gátolja a készüléket abban, hogy teljesítményét a hőcserélőkön keresztül leadhassa. Emellett a por, kosz, stb. veszélyezteti az egység folyamatos működését, növeli áramfogyasztását, büdöset áraszt, és extrém esetben akár légúti megbetegedéseket is okozhat.

Miért fontos a split klíma karbantartása és tisztítása?
2014. April 07. Monday 14:51

A split klímák tisztítása és karbantartása rendkívül fontos. A tisztítás és karbantartás elmulasztása megnöveli a meghibásodás esélyét valamint a berendezés áramfogyasztását, csökkeni a hatékonyságát, a gyártó által bizosított garancia elvesztéséhez vezethet, s mindemellett légúti megbetegedéseket, és kellemetlen szagokat okozhat.

Klimaszótár
2012. May 09. Wednesday 09:46

Az alábbi klímaszótár segítségével szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a termékleírásokban, és mellékletekben szereplő szakszavak értelmezésében, így az Ön számára legmegfelelőbb klíma kiválasztásában.

Hogyan válasszunk split klímát?
2012. April 19. Thursday 10:45

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. Ez idő alatt megfigyelhettük, hogy a kánikula beköszöntével megnő az érdeklődés a klímák iránt. A legtöbb vásárló azonban a berendezés kiválasztása előtt nem tájékozódik kellőképpen, s hajlamos a legolcsóbb, rövid élettartamú, teljesítményben nem megfelelő, garanciával nem rendelkező egység kiválasztására. A későbbiek során szembesül csak vele, hogy befektetett pénzéért cserébe akár megfelelő paraméterű és minőségű klíma is díszíthetné otthonát.

1 2 Következő Utolsó

Találatok 1 - 4 / 5