FőoldalRólunk
 

 

Rólunk

A Klimatrend Hungary Kft. 1995 óta foglalkozik hűtés-, klíma- és légtechnikai rendszerek tervezésével és kivitelezésével, berendezések kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével. Több, mint 20 éve működő vállalkozás fő célkitűzése nem más mint a sokéves szakmai tapasztalat birtokában teljeskörű szolgáltatás nyújtása a tervezés, kivitelezés, valamint a kereskedelem területén.

 

Üzleti filozófiájában kiemelt szerepet tölt be a minőségirányítási rendszer, mely 2006 óta segíti az iroda, és ezáltal a cég munkáját. A Klimatrend Hungary Kft. fontos szempontnak tartja szakember gárdájának folyamatos képzését, melynek segítségével a csapat naprakész információkkal a birtokában magas műszaki színvonalú munkát végez. Számos referencia igazolja a cég szakmai felkészültségét és pontos, minőségi munkáját.

A cég kereskedelmi kínálata a 23 év alatt számos termékkel bővült , s ezáltal több termék esetében is kizárólagos viszonteladóként küzdötte fel magát. Zalaegerszegi telephelyén új raktárbázis kerül kialakításra, melynek legfőbb célja az iroda, a kereskedelmi raktár központosítása, és ezáltal a Vásárlók még gyorsabb kiszolgálása.

Webáruházunk létrehozásának fő célja a Vevők könnyebb elérhetősége, valamint a Viszonteladói bázis nagyobb körben, országos szintre történő bővítése. Bízunk abban, hogy mind internetes weblapunk, mind pedig webáruházunk segítségével még közelebb kerülhetünk mindazok számára, akik ily módon szeretnének kapcsolatba lépni a Klimatrend Hungary Kft.-vel.