Összehasonlító
Válassza ki a listából, hogy mely termékeket szeretné összehasonlítani (maximum 3), hogy a legjobb döntést tudja meghozni! Kattintson ide!
Facebook oldalunk

Hőszivattyú

A Daikin hőszivattyús, hűtő és meleg vizes egységgel ellátott Altherma típusú komplett fűtő és hűtő rendszere rugalmas és költségtakarékos alternatívát képvisel a hagyományos kazánokkal szemben.


A hőszivattyúk eredendően környezetkímélő, megbízható berendezések, és hagyományosan „víz-levegő”, vagy „levegő-levegő” technológiát alkalmaznak. Az Altherma hagyományosan „víz-levegő” rendszere azonban mindkét technológia előnyeit magába foglalja, kombinálva a levegő elérhetőségét, mint hőforrást, az alacsony beruházási költséget, az emissziómentes működést, valamint a könnyű szerelést és karbantartást a vizes fűtőrendszer komfortjának a biztosításával. A rendszer biztosítani tudja az egész éves használati melegvizet, és a meleg nyári hónapokra hűtő opció is választható, így garantálva a mindennapi komfortot. 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy pontos árajánlatot tervek, valamint hőszükséglet számítás alapján tudunk adni, ezért kérem, egyedi árért keresse kollégáinkat!

Gyártók
Ár
Ez a kategória jelenleg üres