FőoldalKLÍMABERENDEZÉSEKFolyadékhűtő, fan coilok
 

 

Összehasonlító
Válassza ki a listából, hogy mely termékeket szeretné összehasonlítani (maximum 3), hogy a legjobb döntést tudja meghozni! Kattintson ide!
Facebook oldalunk

Folyadékhűtő, fan coilok

Ebben a csoportban mini folyadékhűtőkkel, valamint fan- coilokkal találkozhat.


A mini folyadékhűtő a Daikin újdonsága, mely egyedülálló módon inverter technológiával vezérelt, és környezetbarát hűtőközeggel ellátott. Nagy előnye a terheléstől függő pontos vezérlés, valamint az energiatakarékosság. Egyfázisú áramellátásának, valamint alacsony indítóáram szükségletének köszönhetően ideális lakóépületek hűtésére.


A fan- coilok egy lamellás hőcserélők, melyekben egy ventilátor segítségével áramoltatjuk keresztül a helyiség levegőjét. Mivel felületük apró bordák sokaságából áll, jóval több hőt képesek leadni, mint egy hagyományos radiátor. A fan- coilok hűtésre és fűtésre is alkalmasak, így főként olyan épületekbe, családi házakba ajánlhatók, melyekben mindkét funkció ellátására igény mutatkozik, hiszen használatuk ez esetben a legköltséghatékonyabb.

 

Folyadékhűtő és fan coil berendezésekre kizárólag pontos adatok alapján tudunk árajánlatot adni, ezért egyedi árért, kérem, keresse kollégáinkat!

Gyártók
Ár